fbpx

Hoe kan ik je helpen?

Het is mijn missie om ouders van pittige kinderen professionele hulp te bieden in de opvoeding, zonder dat hiervoor tests of diagnoses nodig zijn. Dit zijn de manieren waarop ik dat doe:

social media aanbod

Social media

Via instagram, facebook en pinterest deel ik regelmatig praktische tips en adviezen die je direct in je eigen situatie kan toepassen!

1-op-1 begeleiding

In een eenmalig consult of een traject van 3 maanden begeleid ik je bij de dingen waar jij tegenaan loopt in de opvoeding van je pittige kind. Een eenmalig consult kost €97,- en is voor specifieke en concrete vragen zoals ‘hoe begeleid ik de speelafspraakjes van mijn kind?’ of ‘hoe zorg ik ervoor dat mijn kind niet overprikkeld raakt op een schooldag?’
Het traject van 3 maanden kost (tijdelijk!) €347,- en is ideaal om de wat uitgebreidere en meer ‘ingesleten’ problemen op te lossen zoals: druk gedrag, boosheid, strijd, sociaal onhandig gedrag, eetproblemen, slaapproblemen, overprikkeldheid etc.

Informatie

Wil je meer kennis en achtergrondinformatie over wat er allemaal schuil gaat achter het gedrag van je kind? Regelmatig vind je hier op de website nieuwe artikelen over diverse onderwerpen. Ook vind je hier handige tips en adviezen  waar je direct zelf mee aan de slag kan!

Aanbod voor scholen en leerkrachten

Voor scholen en leerkrachten zijn er diverse mogelijkheden, zoals workshops, lezingen, begeleiding van leerkrachten en meer. Voor meer informatie hierover, neem even contact op via onderstaande button. 

Ik wil graag meer informatie over het aanbod voor scholen en leerkrachten

Cursussen

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het ontwikkelen van diverse cursussen waarin je onder andere kan leren: hoe je overprikkeling kan vóórkomen, hoe om te gaan met de boosheid van je kind, hoe om te gaan met je drukke kind, hoe je het beste kan communiceren met je kind en nog veel meer! 

De cursussen starten vanaf eind 2020/begin 2021 en zijn al verkrijgbaar vanaf 19 euro. 

Ik wil graag (vrijblijvend) op de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn!