fbpx

Eenmalig consult

Advies op maat
waar je direct mee aan de slag kunt!

Eenmalig consult

 

Heb je een duidelijke opvoedvraag waar je graag antwoord op zou willen krijgen? Of wil je graag een concreet plan van aanpak voor een probleem? Bijvoorbeeld: hoe zorg ik ervoor dat de speelafspraakjes van mijn kind beter verlopen? Waarom heeft mijn kind zoveel woede aanvallen? Wat kan ik doen met een juf die graag wil dat ik mijn kind laat testen? 

Het is mogelijk om een eenmalig online consult te boeken. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw specifieke situatie en jouw unieke kind, zodat je een advies op maat krijgt waar je direct mee aan de slag kunt! Je krijgt van te voren een uitgebreide vragenlijst om het probleem in kaart te brengen zodat we tijdens het consult to the point kunnen komen. 

Een consult duurt maximaal 60 minuten en kost € 97,- euro inclusief BTW.

Boek nu een online consult en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil graag een consult

Individuele ouderbegeleiding

3 maanden lang 1-op-1 begeleiding

Vind je het fijner om ook tijdens de uitvoering van het plan van aanpak begeleiding te krijgen? Dan is het ouderbegeleidingstraject wellicht passender. Hierbij gaan we in drie maanden tijd samen aan de slag om jouw probleem aan te pakken!

Mocht je binnen 14 dagen na het online consult besluiten om tóch voor een traject te gaan, dan krijg je € 27,50 korting op het ouderbegeleidingstraject!