fbpx

De doorbraaksessie!

In 1 uitgebreide sessie zorgen we voor de doorbraak die jij nodig hebt!

De Doorbraaksessie 

Ben jij helemaal klaar met die foute interactiepatronen waar jij met je kind (en partner/andere opvoeder) in zitten vastgeroest? Of wil je nu eindelijk een keerpunt in die negatieve spiraal?! Jij hebt een Doorbraaksessie nodig!

Ik hoor je denken ‘huh? Maar hoe kan 1 sessie nou voor een doorbraak zorgen?’. Nou, omdat we die sessie zo uitgebreid maken als nodig is. Ik zit niet met een klokje naast mijn toetsenbord te kijken ‘of je tijd al bijna op is’ waardoor we ‘helaas moeten afronden’. In een doorbraaksessie duiken we samen in het probleem waar jij tegenaan loopt en gaan we analyseren wat er aan de hand is. Als we hier meer zicht op hebben, is het tijd om te zorgen voor verandering! Samen maken we een plan die zal zorgen voor het keerpunt die jij nodig hebt.

En als dat betekent dat dit een sessie wordt van 3 uur lang; geen probleem! Zorg maar voor een lekkere pot thee en wat te snaaien erbij.  

In de praktijk merk ik dat de meeste doorbraaksessies tussen de 1 en 3 uur duren, maar ik zorg er in ieder geval voor dat ik alle tijd voor je heb!

 De investering voor de Doorbraaksessie is €150,-. 

Boek nu een Doorbraaksessie en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil graag een Doorbraaksessie

Ook voor de Doorbraaksessie geldt dat ik pas tevreden ben, als jij dat ook bent. Dus ook hiervoor geldt een ‘niet-goed-geld-terug-garantie’. 

Wat anderen zeggen over de Doorbraaksessie:

Marlous

1 zoon (3 jr)

De Doorbraaksessie heeft mij enorm geholpen bij het doorbreken van de oude patronen. Ik begrijp mijn zoon nu veel beter en kon gelijk merken dat dat bij hem voor veel meer rust zorgde in zijn hoofdje. Hierdoor is hij veel blijer en hebben we veel minder strijd!

Anoniem

2 zoons (7 en 2 jr)

Het was fijn om het gevoel te hebben dat Lara alle tijd voor me had om mij te helpen. De sessie heeft zeker gezorgd voor een doorbraak. Zelfs mijn oudste zoon zei laatst nog tegen mij dat hij het fijn vindt dat ik hem nu beter begrijp.